USKORO: Stipendiranje!

Uskoro STIPENDIRANJE! Pratite fb stranicu za vise informacija!

Agencija za nekretnine NOVI DOM iz Bihaća realizirat će projekte društvene odgovornosti

Kao društveno odgovorna firma, Agencija za nekretnine NOVI DOM iz Bihaća u narednom periodu realizirat će nekoliko projekata koji će za cilj imati podršku učenicima, studentima, sportskim klubovima, dešavanjima iz oblasti kulture i sporta, kao i raznim promotivnim kampanjama na području grada Bihaća i cijelog Unsko-sanskog kantona.

Prema riječima Dine Teljigovića, vlasnika Agencije za nekretnine NOVI DOM u svom dosadašnjem poslovanju Agencija za nekretnine odazivala se na skoro sve akcije društvene odgovornosti, a korak naprijed napravit će projektom šestomjesečnog stipendiranja jednog učenika i jednog studenta sa područja Unsko - sanskog kantona.

„Naš cilj je zadovoljan kako kupac tako i prodavac. Međutim, naš cilj jeste i zadovoljno okruženje i društvo u kojem poslujemo i stoga smo odlučili da u narednom periodu aktivnije kroz projekt stipendiranja i ostale akcije društvene odgovornosti podržimo nadarene učenike i studente, podržimo naše sportske i kulturne klubove, ustvari podržimo društvo u onoj mjeri koliko naša Agencija za nekretnine može“- istakao je Teljigović.

Agencija za nekretnine NOVI DOM nalazi se u Bihaću u ulici Bosanska broj 9, preko puta Gradske uprave i suda. Agencija za nekretnine omogućava svim zainteresiranim da na najlakši i najbrži način prodaju, kupe ili iznajme nekretninu. Također, u ponudi su usluge zastupanja pri prodaji i najmu nekretnina, oglašavanja i promocije, procjene vrijednosti nekretnina, osiguranja, pomoći pri finansiranju, pravnog i finasijskog savjetovanja, pravnog zastupanja, usluge renoviranja i izgradnje nekretnina i slično.

„Svaki građanin je naš agent. Nagrađujemo svaku osobu koja dovede kupca (kupca koji kupi nekretninu), a naši klijenti prepoznali su naše kompetencije i kvalitet poslovanja. Oglašavačka mreža koju posjedujemo je na zavidnom nivou i niti jedna agencija nam ne može parirati po tom pitanju kada je u pitanju BiH i region, pa čak i globalno tržište. Potvrda toga jeste i koncept realestate.immobilien koji funkcionira na 80 jezika u 208 zemalja i regiona pozicionira nas kao lidera u oglašavanju globalno“ – ističe Teljigović.

Sve informacije vezane uz projekat stipendiranja, konkursnu proceduru kao i ostale projekte koje će Agencia za nekretnine NOVI DOM realizirati u narednom periodu, moći ćete pronaći i pratiti na oficijelnoj facebook stranici: https://www.facebook.com/novidomeurope/